Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leimuiderbrug

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Leimuiderbrug? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Leimuiderbrug! Op onze schoonmaakwebsite tref je duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-leimuiderbrug

Een schoonmaakster in Leimuiderbrug vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Leimuiderbrug inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leimuiderbrug zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er verschillende bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leimuiderbrug

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Leimuiderbrug

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leimuiderbrug, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Weteringbrug, Abbenes, Burgerveen en Nieuw-Vennep.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,50 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Leimuiderbrug. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €15,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Indien gewenst kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Leimuiderbrug huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Leimuiderbrug?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie