Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tienray

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Tienray? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Tienray! Op onze schoonmaakwebsite delen wij concrete tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-tienray

Een schoonmaakster in Tienray vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Tienray inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tienray vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tienray

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Tienray

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Tienray, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Swolgen, Broekhuizenvorst, Meerlo en Blitterswijck.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Tienray. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen plus minus €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot €19,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Tienray laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Tienray?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten bedragen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie