Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Swolgen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Swolgen? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Swolgen! Op ons portaal vind je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-swolgen

Een schoonmaakster in Swolgen vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Swolgen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Swolgen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Swolgen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Swolgen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Swolgen, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Tienray en Meerlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Swolgen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €17,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Swolgen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Swolgen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie