Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Broekhuizenvorst

Wil je een schoonmaakhulp in Broekhuizenvorst? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Broekhuizenvorst! Op deze website vind je diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-broekhuizenvorst

Een schoonmaakster in Broekhuizenvorst inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Broekhuizenvorst inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Broekhuizenvorst opzoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Broekhuizenvorst

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Broekhuizenvorst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Broekhuizenvorst, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Broekhuizen, Tegelen, Swolgen en Tienray.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal aanbieders in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Broekhuizenvorst. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €18,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Broekhuizenvorst kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Broekhuizenvorst?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie