Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maashorst

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Maashorst? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Maashorst! Op onze schoonmaakwebsite bieden we volop tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-maashorst

Een schoonmaakster in Maashorst zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Maashorst inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Maashorst vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er praktische platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Maashorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maashorst

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Maashorst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maashorst, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Gemert-Bakel, Boekel, Bernheze en Oss.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Maashorst. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €15,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Maashorst laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Maashorst?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie