Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leende

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Leende? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Leende! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-leende

Een schoonmaakster in Leende gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Leende inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Leende vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Heeze-Leende.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leende

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Leende

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leende, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Geldrop, Nuenen, Heeze en Luyksgestel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder check je de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Leende. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot wel €18,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Leende laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Leende?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie