Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heeze

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heeze? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Heeze! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-heeze

Een schoonmaakster in Heeze gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Heeze inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Heeze inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Heeze-Leende.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heeze

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Heeze

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heeze, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Leende, Geldrop, Luyksgestel en Westerhoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heeze. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €19,25 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Heeze hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heeze?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie