Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westerhoven

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Westerhoven? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Westerhoven! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-westerhoven

Een schoonmaakster in Westerhoven vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Westerhoven inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Westerhoven vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende webapplicaties die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Bergeijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westerhoven

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Westerhoven

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Westerhoven, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Luyksgestel, Heeze, Riethoven en Reusel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Westerhoven. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot zo’n €17,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Westerhoven kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Westerhoven?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie