Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Strijbeek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Strijbeek? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Strijbeek! Op deze website lees je veel tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-strijbeek

Een schoonmaakster in Strijbeek zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Strijbeek inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je allerlei online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Strijbeek zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op diverse online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Alphen-Chaam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Strijbeek

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Strijbeek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Strijbeek, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ulvenhout, Bavel, Galder en Dorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je de meest voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene dienstverleners in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Strijbeek. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot wel €18,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Strijbeek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Strijbeek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie