Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Galder

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Galder? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Galder! Op ons portaal tref je concrete tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-galder

Een schoonmaakster in Galder zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Galder inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Galder zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Alphen-Chaam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Galder

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Galder

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Galder, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Strijbeek, Ulvenhout, Dorst en Bavel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Galder. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen om en nabij de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot zo’n €17,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Galder huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Galder?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie