Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alphen-Chaam

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Alphen-Chaam? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Alphen-Chaam! Op onze schoonmaakwebsite tref je handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-alphen-chaam

Een schoonmaakster in Alphen-Chaam gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Alphen-Chaam inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Alphen-Chaam zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Alphen-Chaam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alphen-Chaam

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Alphen-Chaam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Alphen-Chaam, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Waalwijk, Loon op Zand, Gilze en Rijen en Baarle-Nassau.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Alphen-Chaam. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Alphen-Chaam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Alphen-Chaam?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie