Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ursem

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ursem? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Ursem! Op ons portaal verstrekken we nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-ursem

Een schoonmaakster in Ursem vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Ursem inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ursem inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ursem

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ursem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ursem, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Berkhout, De Goorn, Ursem en Spierdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ursem. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €16,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Ursem kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ursem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie