Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ursem

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ursem? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Ursem! Op dit platform ontdek je nuttige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ursem

Een schoonmaakster in Ursem vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Ursem inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Ursem opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er praktische online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ursem

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ursem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ursem, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ursem, Berkhout, Spierdijk en Schermerhorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €13,40 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ursem. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot wel €19,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Ursem hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ursem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie