Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vinkeveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vinkeveen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Vinkeveen! Op deze pagina vind je duidelijke tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vinkeveen

Een schoonmaakster in Vinkeveen gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Vinkeveen inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Vinkeveen opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Kies enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vinkeveen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Vinkeveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vinkeveen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Waverveen, Wilnis, Mijdrecht en Loenersloot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vinkeveen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot wel €19,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Vinkeveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de grootte van de woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Vinkeveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie