Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wilnis

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wilnis? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Wilnis! Op ons portaal tref je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-wilnis

Een schoonmaakster in Wilnis zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Wilnis inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Wilnis zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wilnis

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wilnis

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wilnis, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Woerdense Verlaat, Austerlitz, Waverveen en Vinkeveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wilnis. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Wilnis hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wilnis?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie