Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudemirdum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Oudemirdum? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Oudemirdum! Op deze website vind je concrete tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-oudemirdum

Een schoonmaakster in Oudemirdum zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Oudemirdum inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Oudemirdum vinden

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudemirdum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Oudemirdum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oudemirdum, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Elahuizen, Oudega, Bakhuizen en Mirns.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oudemirdum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot zo’n €19,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Oudemirdum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Oudemirdum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie