Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elahuizen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Elahuizen? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Elahuizen! Op deze website lees je veel tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-elahuizen

Een schoonmaakster in Elahuizen vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Elahuizen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Elahuizen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elahuizen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Elahuizen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Elahuizen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oudega, Kolderwolde, Oudemirdum en Bakhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand check je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de regio al voor €12,80 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Elahuizen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot wel €19,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over opruimen of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Elahuizen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Elahuizen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie