Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maria Hoop

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Maria Hoop? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Maria Hoop! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-maria-hoop

Een schoonmaakster in Maria Hoop inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Maria Hoop inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Maria Hoop zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op handige platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maria Hoop

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Maria Hoop

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Maria Hoop, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Stevensweert, Ohé en Laak, Koningsbosch en Echt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maria Hoop. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen +/- €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot wel €15,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Maria Hoop laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Maria Hoop?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie