Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boskoop

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Boskoop? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Boskoop! Op ons portaal lees je diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-boskoop

Een schoonmaakster in Boskoop zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Boskoop inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Boskoop zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse online marktplaatsen die je hierbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Alphen aan den Rijn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boskoop

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Boskoop

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Boskoop, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Reeuwijk, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmakers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Boskoop. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €18,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Boskoop kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Boskoop?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie