Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zevenhuizen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zevenhuizen? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Zevenhuizen! Op deze website bieden we concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zevenhuizen

Een schoonmaakster in Zevenhuizen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Zevenhuizen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Zevenhuizen vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er praktische online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Zuidplas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zevenhuizen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zevenhuizen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Zevenhuizen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle en Gelderswoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zevenhuizen. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Groningen.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot zo’n €16,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Zevenhuizen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zevenhuizen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie