Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reeuwijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Reeuwijk? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Reeuwijk! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-reeuwijk

Een schoonmaakster in Reeuwijk zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Reeuwijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Reeuwijk vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende applicaties die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Bodegraven-Reeuwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reeuwijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Reeuwijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Reeuwijk, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Moordrecht, Stolwijk, Boskoop en Zevenhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand delen wij een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,00 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Reeuwijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €18,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Reeuwijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Reeuwijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie