Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stolwijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Stolwijk? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Stolwijk! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-stolwijk

Een schoonmaakster in Stolwijk inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Stolwijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Stolwijk zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van handige platforms die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stolwijk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Stolwijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Stolwijk, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Berkenwoude, Gouderak, Moordrecht en Reeuwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel tref je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Stolwijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot wel €16,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Stolwijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Stolwijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie