Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berkenwoude

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Berkenwoude? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Berkenwoude! Op onze schoonmaakwebsite tref je handige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-berkenwoude

Een schoonmaakster in Berkenwoude vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Berkenwoude inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Berkenwoude vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn speciale webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berkenwoude

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Berkenwoude

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Berkenwoude, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gouderak, Haastrecht, Stolwijk en Moordrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp is er voor alle klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,90 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Berkenwoude. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot €15,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Berkenwoude hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Berkenwoude?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie