Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haastrecht

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haastrecht? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Haastrecht! Op dit platform bieden we concrete tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-haastrecht

Een schoonmaakster in Haastrecht gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Haastrecht inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Haastrecht vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding wederzijds passend is heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende portalen die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haastrecht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Haastrecht

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Haastrecht, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Vlist, Bergambacht, Gouderak en Berkenwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle klussen in jouw huishouden. Hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €13,00 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Haastrecht. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot wel €15,75 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je afspraken maken over opruimen of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Haastrecht huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Haastrecht?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie