Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouderkerk aan de Amstel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ouderkerk aan de Amstel? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ouderkerk aan de Amstel! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ouderkerk-aan-de-amstel

Een schoonmaakster in Ouderkerk aan de Amstel gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ouderkerk aan de Amstel inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Ouderkerk aan de Amstel zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Ouder-Amstel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouderkerk aan de Amstel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ouderkerk aan de Amstel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ouderkerk aan de Amstel, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Loosdrecht, Kortenhoef, Lijnden en Badhoevedorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €12,60 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ouderkerk aan de Amstel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot zo’n €17,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Ouderkerk aan de Amstel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ouderkerk aan de Amstel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie