Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leeuwarden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Leeuwarden? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Leeuwarden! Op deze pagina tref je duidelijke tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-leeuwarden

Een schoonmaakster in Leeuwarden gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Leeuwarden inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Leeuwarden zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op speciale vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Leeuwarden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leeuwarden

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Leeuwarden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leeuwarden, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Dantumadiel, Ameland, Vlieland en Terschelling.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Leeuwarden. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €18,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Leeuwarden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Leeuwarden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie