Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ameland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Ameland? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Ameland! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-ameland

Een schoonmaakster in Ameland gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Ameland inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ameland vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Ameland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ameland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ameland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ameland, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schiermonnikoog, Smallingerland, Dantumadiel en Leeuwarden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ameland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot wel €18,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Ameland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ameland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €275,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie