Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Smallingerland

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Smallingerland? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Smallingerland! Op schoonmakerzoeken.nl tref je praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-smallingerland

Een schoonmaakster in Smallingerland inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Smallingerland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Smallingerland opzoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op speciale online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Smallingerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Smallingerland

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Smallingerland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Smallingerland, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Opsterland, Tytsjerksteradiel, Schiermonnikoog en Ameland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €13,30 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Smallingerland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Smallingerland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Smallingerland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie