Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijhe

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wijhe? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Wijhe! Op ons portaal delen wij concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijhe

Een schoonmaakster in Wijhe vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Wijhe inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Wijhe vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Olst-Wijhe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijhe

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wijhe

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijhe, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heino, Lierderholthuis, Wesepe en Olst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wijhe. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €15,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Wijhe hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wijhe?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie