Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lierderholthuis

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lierderholthuis? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Lierderholthuis! Op deze pagina vind je nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-lierderholthuis

Een schoonmaakster in Lierderholthuis inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Lierderholthuis inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Lierderholthuis zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lierderholthuis

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Lierderholthuis

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lierderholthuis, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dalmsholte, Giethmen, Heino en Wijhe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lierderholthuis. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot wel €20,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Lierderholthuis huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Lierderholthuis?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie