Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Giethmen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Giethmen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Giethmen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-giethmen

Een schoonmaakster in Giethmen inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Giethmen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Giethmen opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Giethmen

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Giethmen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Giethmen, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Lemele, Lemelerveld, Dalmsholte en Lierderholthuis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je de meest voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Giethmen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot wel €16,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Giethmen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Giethmen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven bedragen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie