Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lemele

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lemele? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Lemele! Op onze schoonmaakwebsite tref je praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-lemele

Een schoonmaakster in Lemele vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Lemele inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Lemele zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op diverse portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lemele

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lemele

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Lemele, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lemelerveld, Emst, Giethmen en Dalmsholte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lemele. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen +/- €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €16,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Lemele kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lemele?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie