Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weert

Wil je een schoonmaakhulp in Weert? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Weert! Op deze website bieden we praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-weert

Een schoonmaakster in Weert vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Weert inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Weert inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan diverse portalen die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Weert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weert

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Weert

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Weert, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Cranendonck, Nederweert, Peel en Maas en Horst aan de Maas.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,40 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Weert. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen plus minus €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot zo’n €18,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Weert laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Weert?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €325,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie