Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nederweert

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nederweert? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Nederweert! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nederweert

Een schoonmaakster in Nederweert inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Nederweert inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Nederweert inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Nederweert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nederweert

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nederweert

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nederweert, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Roermond, Maasgouw, Cranendonck en Weert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nederweert. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot zo’n €17,25 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Nederweert hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nederweert?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie