Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kalenberg

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Kalenberg? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Kalenberg! Op dit platform lees je praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-kalenberg

Een schoonmaakster in Kalenberg inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Kalenberg inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Kalenberg vinden

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kalenberg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Kalenberg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kalenberg, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Paasloo, Vledder, Ossenzijl en Oldemarkt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kalenberg. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot +/- €17,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Kalenberg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kalenberg?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie