Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vledder

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vledder? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Vledder! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je diverse tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vledder

Een schoonmaakster in Vledder zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Vledder inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Vledder zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische online marktplaatsen die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vledder

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Vledder

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Vledder, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Frederiksoord, Nijensleek, Paasloo en Kalenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je een opsomming met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vledder. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen de €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot €16,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Vledder hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Vledder?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie