Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Frederiksoord

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Frederiksoord? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Frederiksoord! Op deze pagina bieden we veel tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-frederiksoord

Een schoonmaakster in Frederiksoord vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Frederiksoord inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Frederiksoord inhuren

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van handige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Frederiksoord

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Frederiksoord

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Frederiksoord, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nijensleek, Wilhelminaoord, Vledder en Paasloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Frederiksoord. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen +/- €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot €16,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Frederiksoord kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Frederiksoord?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten bedragen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie