Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ulvenhout

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ulvenhout? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Ulvenhout! Op dit platform lees je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ulvenhout

Een schoonmaakster in Ulvenhout gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Ulvenhout inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Ulvenhout opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische websites die je hierbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Breda.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ulvenhout

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Ulvenhout

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ulvenhout, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Bavel, Dorst, Teteringen en Wagenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (regionaal) al vanaf €12,90 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ulvenhout. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot zo’n €16,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Ulvenhout kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ulvenhout?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie