Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harderwijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Harderwijk? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Harderwijk! Op deze website verstrekken we praktische tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-harderwijk

Een schoonmaakster in Harderwijk inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Harderwijk inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Harderwijk opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan gebruiksvriendelijke webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Harderwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harderwijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Harderwijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Harderwijk, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ermelo, Nijkerk, Leusden en Amersfoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder bieden wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Harderwijk. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot €16,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Harderwijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Harderwijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten bedragen tussen de €225,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie