Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leusden

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Leusden? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Leusden! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-leusden

Een schoonmaakster in Leusden zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Leusden inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leusden zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Leusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leusden

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Leusden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Leusden, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Harderwijk, Ermelo, Amersfoort en Barneveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €12,60 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Leusden. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot +/- €19,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Verder kan je afspraken maken over strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Leusden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Leusden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie