Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stoutenburg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stoutenburg? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Stoutenburg! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-stoutenburg

Een schoonmaakster in Stoutenburg gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Stoutenburg inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei speciale platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Stoutenburg vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Leusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stoutenburg

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Stoutenburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Stoutenburg, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Stoutenburg Noord, Hierden, Hooglanderveen en Hoogland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Stoutenburg. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €18,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Stoutenburg kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Stoutenburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie