Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stoutenburg Noord

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stoutenburg Noord? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Stoutenburg Noord! Op schoonmakerzoeken.nl lees je praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-stoutenburg-noord

Een schoonmaakster in Stoutenburg Noord inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Stoutenburg Noord inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Stoutenburg Noord opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Amersfoort.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stoutenburg Noord

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Stoutenburg Noord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stoutenburg Noord, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hierden, Nijkerkerveen, Stoutenburg en Hooglanderveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €13,00 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Stoutenburg Noord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €15,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Stoutenburg Noord kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Stoutenburg Noord?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie