Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijkerkerveen

Wil je een schoonmaakhulp in Nijkerkerveen? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Nijkerkerveen! Op deze pagina verstrekken we volop tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nijkerkerveen

Een schoonmaakster in Nijkerkerveen gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Nijkerkerveen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Nijkerkerveen opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Nijkerk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijkerkerveen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nijkerkerveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijkerkerveen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hoevelaken, Garderen, Hierden en Stoutenburg Noord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel tref je een lijst met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nijkerkerveen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot €17,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Nijkerkerveen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nijkerkerveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie