Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoevelaken

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hoevelaken? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Hoevelaken! Op ons portaal delen wij duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hoevelaken

Een schoonmaakster in Hoevelaken gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Hoevelaken inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Hoevelaken opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Nijkerk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoevelaken

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hoevelaken

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoevelaken, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Garderen, Uddel, Nijkerkerveen en Hierden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hoevelaken. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €19,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Daarbij kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Hoevelaken laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hoevelaken?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie