Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hierden

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hierden? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Hierden! Op deze website lees je duidelijke tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hierden

Een schoonmaakster in Hierden zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Hierden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hierden vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er speciale webapplicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Harderwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hierden

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hierden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hierden, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nijkerkerveen, Hoevelaken, Stoutenburg Noord en Stoutenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder delen wij een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte bevordert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hierden. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot +/- €15,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Hierden hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hierden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie