Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Jaarsveld

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Jaarsveld? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Jaarsveld! Op deze pagina delen wij nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-jaarsveld

Een schoonmaakster in Jaarsveld zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Jaarsveld inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Jaarsveld zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Lopik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Jaarsveld

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Jaarsveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Jaarsveld, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Polsbroek, Snelrewaard, Lopikerkapel en Benschop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Jaarsveld. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot zo’n €17,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Jaarsveld kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Jaarsveld?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie