Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heinenoord

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heinenoord? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Heinenoord! Op ons portaal lees je praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-heinenoord

Een schoonmaakster in Heinenoord inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Heinenoord inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heinenoord opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op speciale online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heinenoord

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Heinenoord

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Heinenoord, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Numansdorp, Zuid-Beijerland, Westmaas en Mijnsheerenland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heinenoord. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot €15,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Heinenoord hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Heinenoord?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie