Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hengstdijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hengstdijk? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hengstdijk! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we duidelijke tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hengstdijk

Een schoonmaakster in Hengstdijk zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Hengstdijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Hengstdijk opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn speciale Apps en websites die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hengstdijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Hengstdijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hengstdijk, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lamswaarde, Kloosterzande, Kuitaart en Terhole.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hengstdijk. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen +/- €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €18,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Hengstdijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hengstdijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie