Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kloosterzande

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Kloosterzande? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Kloosterzande! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kloosterzande

Een schoonmaakster in Kloosterzande inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Kloosterzande inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Kloosterzande vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kloosterzande

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Kloosterzande

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Kloosterzande, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Walsoorden, Ossenisse, Lamswaarde en Hengstdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €12,80 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kloosterzande. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot wel €17,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Kloosterzande huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Kloosterzande?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie