Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Graauw

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Graauw? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Graauw! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-graauw

Een schoonmaakster in Graauw gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Graauw inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Graauw zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige Apps en websites die je hierbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Graauw

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Graauw

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Graauw, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Axel, Zuiddorpe, Nieuw Namen en Clinge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel check je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmaakondernemers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Graauw. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot +/- €16,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Graauw hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Graauw?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie